Iedere verandering is moeilijk, mensen houden vast aan wat ze kennen en kunnen. Regelmatig constateert men dat er iets niet optimaal gaat, maar dat men de vinger niet kan leggen op de zere plek. Een verfrissende nieuwe blik door een buitenstaander kan hierin verandering brengen.

Hier heb ik een aantal taken omschreven:

CITYMARKETING
Steden zijn steeds meer bezig met het vormgeven van een marketingstrategie die mensen naar hun stad toe trekt. Door als stad, organisaties en ondernemers één beeld uit te dragen worden er mogelijkheden gecreëerd die helpen in de marketing van de stad. Door deze verbinding te vinden en met elkaar de stad te promoten, staat het imago van een stad sterker. Graag kijk ik naar de mogelijkheden om de stadsidentiteit te versterken in een organisatie of hoe een organisatie de stadsidentiteit beter uit kan dragen.

CULTURELE INITIATIEVEN
Er zijn tal van culturele organisaties die allemaal hun eigen projecten hebben. Zelden bundelen deze organisaties hun krachten om zo een mooi project neer te zetten. Als verbinder zie ik hier mooie kansen die nu nog blijven liggen.


MYSTERIE GUEST
Wie kan een organisatie, het personeel of een evenement beter beoordelen dan een gast? Hiervoor worden de diensten of producten immers aangeboden. Een mysterie guest kijkt naar het handelen en het overall plaatje zonder dat het personeel hier weet van heeft. Aan de hand van verschillende bezoeken van diverse personen, wordt er een evaluatie geschreven. Uit deze ervaringen worden verbetervoorstellen geschreven die waar gewenst mondeling toegelicht worden. Samen kan er gekeken worden naar verdere verbeteringen.

RELATIEBEHEER/VERBETERING RELATIES
Sponsoren, medewerkers, vrijwilligers, donateurs, allemaal relaties die regelmatig vergeten worden of waarvan men niet goed weet hoe ze hiermee om moeten gaan. Echter zijn dit zeer relevante spelers die zeker niet vergeten mogen worden. Zie ze om deze reden dan ook niet als vanzelfsprekend. Door hen structureel te belonen of in het zonnetje te zetten, blijven zij zich verbinden aan de organisatie.


"Chantal betrekt mensen in een project en geeft ruimte om hun verantwoordelijkheden op geheel eigen wijze in te vullen. Ze heeft een doel voor ogen en helpt de collega’s om de doelen te verwezenlijken. Geen ego, maar ondersteuning. Ik heb Chantal nog nooit in een slecht humeur gezien, hooguit gedecideerd en bereid een basislijn te trekken waardoor wij weer verder konden met ons werk." Chantal Bänzinger, Gebroeders van limburg

 


NON-STOP EVENTS                                 M:Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.                              KVK: 66499577