Door passie en liefde voor het organiseren, in de dynamische wereld van evenementen, is de keuze voor evenementen manager al vroeg gemaakt. Dit maakte de keuze voor de opleidingen en projecten dan ook makkelijk. Hierdoor kon ik doelbewust mijn stages en (school)opdrachten uitzoeken om ervaring op te doen en mijn achtergrond op te bouwen.

Het is voor mij belangrijk dat mensen tijdens een evenement naast genieten ook wat leren of ergens bij stil staan. Hier kies ik mijn opdrachten ook op uit. Een subtiele boodschap, of juist heel expliciet, is belangrijk om een evenement met een doel te kunnen realiseren en geeft dan ook een extra dimensie aan een project. Meer over mijn projecten weten, lees hier.

Non-stop Events is een weerspiegeling van mij. Hierdoor is een positieve benadering gegarandeerd, worden mensen respectvol en eerlijk behandeld en wordt er geluisterd naar de eerste wensen en behoeften van de anderen. Meer over mij, lees hier.

 

"Gedreven, respectvol, behulpzaam, betrouwbaar" - Ricardo van de Beek, EHBO Gebroeders van Limburg en oudcollega Comité 4&5mei Wageningen

"Enthousiast, respectvol, flexibel, gezellig en vriendelijk" - Lianne van Dormolen, NEC Medewerker

 

 


NON-STOP EVENTS                                 M: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.                              KVK: 66499577